Start Coastline 2018

Groot nieuws voor Den Helder en omstreken!

De bekende Helderse omroep Coastline is terug op FM in de kop van Noord Holland op 96.0FM

en..... sterker dan ooit tevoren!

Eind 2017 hebben wij met de Stichting Radio Noord Nederland ons ingeschreven om in aanmerking te komen voor het Commerciële bovenregionale Radiokavel B33 (96.0 FM 1,6kW) met het bijbehorende DAB+ kavel op 9D Noord (Kop Noord Holland en Friesland).

Omdat we als enige partij aan alle criteria voldeden vond er geen veiling plaats en zijn we ineens exclusief eigenaar in deze regio van het grootst beschikbare radiokavel! Dit biedt bijzondere doorgroeimogelijkheden voor de Helderse omroep met een rijke historie.

CoastlineFM, die de afgelopen 3 jaren te horen is via internet en daarvoor op 94,5FM via een licentie op Texel, is nu al te horen via www.clfm.nl maar dus ook op 96.0

 

Hiermee heeft de kop van Noord Holland een mooi Bovenregionaal muzikaal alternatief, zowel op Internet als  FM 96.0 maar ook later dit jaar via DAB+ in Noord Nederland.

Het opstelpunt van deze FM zendinstallatie is Wieringermeer met een zendvermogen dat 10x zo groot is als een lokale omroep.

 

Een aantal partijen hebben n.a.v. dit nieuws al spontaan contact gezocht met ons.

 

Ondernemers, stichtingen of verenigingen die interesse hebben in Coastline vertellen we graag wat we ze kunnen bieden en nodigen we uit via info@coastlinefm.nl  zich te melden. Alle belangstellenden nodigen we in ieder geval uit om onze FB pagina leuk te vinden (www.Facebook.com/coastlinefm.nl ).

 

Bron:

https://www.agentschaptelecom.nl/vergunningen-voor-de-kavels-b30-b32-en-b33-zijn-verleend

http://radio-tv-nederland.nl/

http://radio.nl/815080/coastline-fm-keert-terug-op-fm-in-kop-van-n-holland

https://denhelderactueel.nl/2017/12/coastline-binnenkort-terug-op-fm/

https://www.agentschaptelecom.nl/onderwerpen/radio-en-televisie/veiling-niet-landelijke-commerciele-radio-omroep-kavels-b30-b32-en


Coastline945FM supports

 

Luister via:
Winamp
Track Aanvragen Gallery
Partners

Texelse Media
Texelse Media

BDU Media
BDU Media

Glas Autobedrijf
Glas Autobedrijf