Tom Mulder even terug!

Tom Mulder was even terug op de radio.

 

Op donderdag (Hemelvaartsdag) en vrijdag 9 & 10 mei 2013 maakte Renee van Doorn samen met, maar vooral over, Tom Mulder een speciaal twee uur durend programma op de Feel Good vakantiezender van Nederland, Coastline FM.

 

De uitzending van 9 en 10 mei kan je hier terughoren:

 

Tom Mulder op Coastline deel 1 by Coastlinefm on Mixcloud

 

 

 

Tom Mulder op Coastline 945 FM 10 mei 2013 by Coastlinefm on Mixcloud

 

Meerdere generaties zijn opgegroeid met het warme stemgeluid van Tom Mulder die startte onder de naam Klaas Vaak vanaf het zendschip van Veronica in 1969.

Van 1973-1987 was Tom Mulder het geluid van de TROS donderdag en haalde ongekende hoge luistercijfers (3.000.000!) met het spelletje 50 pop of een envelop.

Later werd Tom Mulder programmadirecteur bij Radio 10 maar was ook betrokken bij de oprichting van het allereerste station op de kabel (Cable 1)

In 2004 ontving Tom Mulder niet alleen de Marconi Award voor zijn gehele Oeuvre maar werd Tom dat jaar ook geveld door een zeer zware hersenbloeding en raakte deels verlamd, hij zou volgens de doctoren niet meer kunnen lopen of praten.

 

Het tegendeel is waar en Tom Mulder kwam op Coastline niet alleen vertellen over zijn interessante radioloopbaan en de mogelijkheden die hem dat bood maar praat ook zeer openhartig over zijn hersenbloeding, zijn herstel en zijn mogelijke terugkeer op de Nederlandse Radio.

 

Donderdag & vrijdag, 9 & 10 mei 2013 tussen 17.00-18.00 was Tom Mulder en zijn warme stemgeluid waar generaties mee zijn opgegroeid weer heel even terug op de radio: Op Coastline 945 FM.

 

 

 

Voor meer info over Tom Mulder zie ook:

http://nl.wikipedia.org/wiki/Tom_Mulder


Coastline945FM supports

 

Luister via:
Winamp
Track Aanvragen Gallery
Partners

Texelse Media
Texelse Media

BDU Media
BDU Media

Glas Autobedrijf
Glas Autobedrijf