JandeBoer

Radio met hart en ziel

 

Hoi ik ben Jan de Boer . Mijn belangstelling voor radio zat er al vroeg in. Midden jaren 70 raakte ik gefascineerd door de muziek die vanaf de Noordzee werd uitgezonden en binnen een aantal jaar werd de eerste zolderkamerpiraat met een paar vrienden gelanceerd. Uiteindelijk bij een aantal leuke omroepen mogen draaien zoals waaronder Centraal Den Helder en de voorloper Mi Amigo.

Als 18 jarige kwam ik in aanraking met een aantal leeftijdsgenoten en we wilde een station opzetten voor onze eigen leeftijdsgroep: Coastline werd in het najaar van 1985 geboren!

Een geweldige periode uit mijn leven, we konden iets moois doen voor onze eigen generatie.

Nadat Coastline haar uitzendingen als illegale zender moest staken hebben we nog een periode als lokale omroep in Callantsoog gedraaid. Dit avontuur liep niet naar verwachting en werd helaas stopgezet.

Ik heb daarna nog een lange tijd bij ZFM Zandvoort en Excellence in Heiloo programma's gemaakt maar werd, mede door de afstand, moeilijker om vol te houden.

In 2009 zijn we voor de grap begonnen met Coastline als iRadio maar met dezelfde passie als toen en werd dus ook weer serieus uitgebouwd tot volwaardig station!

2011 was op radiogebied tot nu toe één van de hoogtepunten. Ik deed (ook al weer voor de aardigheid) mee aan een radiocompetitie bij de KRO en werd uiteindelijk eerste. Een mooie ervaring en een bevestiging dat ik het kennelijk niet onaardig doe als programmamaker.

2018 is het nieuwe hoogtepunt in mijn radioloopbaan, de doorstart op FM 960 van Coastline! Samen met gedreven collega's krijgen we een prachtige kans om iets moois in deze regio te verwezenlijken, we geloven er in aan gaan met veel passie aan de slag.

Wil je me horen?

 

en iedere werkdag van 17.00 - 18.00 uur

Groeten,

 

Jan de Boer

 

 


Coastline945FM supports

 

Luister via:
Winamp
Track Aanvragen Gallery
Partners

Texelse Media
Texelse Media

BDU Media
BDU Media

Glas Autobedrijf
Glas Autobedrijf